AMMATTILAISEMME

Ammattilaisemme ovat täällä sinua varten.

UULA KITTI - SUU- JA LEUKAKIRURGI

Uula on koulutukseltaan erikoishammaslääkäri, sekä erikoislääkäri suu- ja leukakirurgiassa. Hän on toiminut pitkään sekä sairaalassa leukakirurgina, että yksityishammaslääkärinä. Uulalla on laaja kokemus hammassairauksista, sekä vaativista proteettisista sekä hammasimplanttihoidoista.
Uula on vastaava hammaslääkärimme ja vastaa meillä suukirurgiasta, sekä proteettisista hoidoista.

EEVA MÄKINEN - HAMMASLÄÄKÄRI

Eeva on hammaslääkäri, jolla on vahva kokemus yleishammaslääketieteestä, kuin myös yksityishammaslääkärinä toimimisesta. Hän hoitaa kaikenikäisiä potilaita, mukaan lukien myös pelkopotilaat.
Eevalla on kyky sopivalla huumorilla saada asiakkaat tuntemaan olonsa kotoisaksi vastaanotollamme.

MERVI MIKKONEN - HAMMASLÄÄKÄRI

Mervi on hammaslääkäri. Hänen vahvuutenaan on ystävällinen palvelu ja huolellinen työskentely kokonaishoitoon perustuen. Takana on monien vuosien kokemus potilastyöstä myös pelkopotilaiden kanssa.
Mervi palvelee molemmilla kotimaisilla kielillä.

HARRI NISKANEN - HAMMASLÄÄKÄRI

Harri on hammaslääkäri, jonka intohimo hammaslääketieteeseen näkyy omistautumisena potilaiden hyvään palveluun. Tavoitteeni on pitää huolta potilaideni suun terveydestä kokonaisvaltaisesti. Päämääräni on terve, hyvin toimiva suu, jolla on ilo hymyillä! Teen monipuolista perushammashoitoa (tarkastukset, paikkaukset, puhdistukset, poistot, iensairauksien hoidot ja juurihoidot ym.) Koen kivunhallinnan erittäin tärkeäksi osaksi hyvää hammaslääkärikokemusta ja hoidan mielelläni pelkopotilaita tarvittaessa myös esilääkityksessä tai nukutuksessa. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

ANNA-KAISA ANTALAINEN - SUURADIOLOGIAN ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI

Anna-Kaisa on valmistunut hammaslääkäriksi Tarton Yliopistosta vuonna 2008 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta 2015.
Anna-Kaisa laatii lausuntoja röntgentutkimuksista. Työssään hän nauttii siitä, että voi tukea hammaslääkäreitämme röntgendiagnostiikan avulla ja näin osallistua potilaan huolelliseen hoitoon.

KATJA GUSTAFSSON - SUUHYGIENISTI

Katjan ydintyötä on suun terveyden edistäminen, suun terveydentilan kartoittaminen, suun infektiosairauksien ehkäisy, hoito ja kuntoutus sekä esteettinen valkaisuhoito. Kivunlievitykseen hänellä on puudutusoikeus. Hän avustaa tarvittaessa lääkäreitämme myös kaikilla osa-alueilla.
Katja rakastaa työtään, joka näkyy ystävällisenä empaattisena asiakaspalveluna. Hän kohtaa asiakkaat yksilöllisesti, ja asiakasta kuunnellen.

REBEKKA SALOMAA - VASTAAVA HAMMASHOITAJA

Rebekka on hammashoitaja, joka pitää työstään. Rebekka toimii vastaanotoillamme vastaavana hoitajana, sekä myös potilasasiamiehenä. Hän on tarkka ja tunnollinen, myös motivoitunut kehittämään osaamistaan. Rebekka avustaa hammaslääkäreitämme, sekä suu- ja leukakirurgia.
Hänen empaattisuutensa saa pelkopotilaankin tuntemaan olonsa turvalliseksi.

OTA YHTEYTTÄ

SUPERSUU
Degerbynkatu 14
07900 LOVIISA
 
P. 050 5538 544
ASIAKASPALVELU@SUPERSUU.FI

Heräsikö kysymyksiä. Voit täyttää alla olevan lomakkeen tai lähettää viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@supersuu.fi. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

YHTEISTYÖSSÄ