AMMATTILAISEMME

Ammattilaisemme ovat täällä sinua varten.

Katja Gustafsson

KATJA GUSTAFSSON

Katja on hammashoitaja sekä ammattikorkeakoulun suorittanut suuhygienisti. Katjan ydintyötä on suun terveyden edistäminen, suun terveydentilan kartoittaminen, suun infektiosairauksien ehkäisy, hoito ja kuntoutus sekä esteettinen valkaisuhoito. Kivunlievitykseen hänellä on puudutusoikeus.
 
Katja rakastaa työtään. Hän kohtaa asiakkaat yksilöllisesti, ystävällisesti ja asiakasta kuunnellen.
Mervi

MERVI MIKKONEN

Mervi on hammaslääkäri. Hänen vahvuuksiin kuuluu ystävällinen palvelu ja huolellinen työskentely kokonaishoitoon perustuen.Takana on monien vuosien kokemus potilastyöstä myös pelkopotilaiden kanssa.

Mervi palvelee molemmilla kotimaisilla kielillä.
Uula

UULA KITTI

Uula on koulutukseltaan erikoishammaslääkäri sekä erikoislääkäri suu- ja leukakirurgiassa. Hän on toiminut pitkään sekä sairaalassa leukakirurgina että yksityishammaslääkärinä. Uulalla on laaja kokemus hammassairauksista, vaativista proteettisista sekä hammasimplanttihoidoista.

Uula on vastaava hammaslääkärimme ja vastaa meillä kaikista suukirurgisista sekä proteettisista hoidoista.

Rebekka

REBEKKA SALOMAA

Rebekka on hammashoitaja joka pitää työstään. Hän on tarkka ja tunnollinen ja hänen tavoitteena on suun terveydentilan kohentaminen ja siitä huolehtiminen sekä suun sairauksien vähentäminen ja parantaminen.

Rebekka osallistuu vastaanotolla suun sairauksien tutkimuksiin ja hoitoon sekä avustaa hammaslääkäriä, että suu-ja leukakirurgia.

Hänen empaattisuus saa pelkopotilaankin tuntemaan olonsa turvalliseksi.

Anna-Kaisa

ANNA-KAISA ANTALAINEN

Anna-Kaisa on valmistunut hammaslääkäriksi Tarton Yliopistosta vuonna 2008 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta 2015.

Anna-Kaisa laatii lausuntoja röntgentutkimuksista. Työssään hän nauttii siitä,  että voi tukea hammaslääkäreitä röntgendiagnostiikan avulla ja näin osallistua potilaan huolelliseen hoitoon.

OTA YHTEYTTÄ

SUPERSUU
Degerbynkatu 14
07900 LOVIISA
 
P. 050 5538 544
ASIAKASPALVELU@SUPERSUU.FI

Heräsikö kysymyksiä. Voit täyttää alla olevan lomakkeen tai lähettää viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@supersuu.fi. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

YHTEISTYÖSSÄ