ERIKOISHAMMASHOITO

Erikoishammashoito ilmplantit ja kirurgia. Yleisimpiä suukirurgisia toimenpiteitä ovat implantti- ja luunsiirreleikkaukset, hampaiden vaativat poistot, suun limakalvosairauksien hoidot sekä koepalojen otot suun limakalvomuutoksista. Muita tavallisia suukirurgisia toimenpiteitä ovat juurenpäiden leikkaukset ja leukakystien tai pienten kasvaimien poistot.

Hammaskirurgia eli suu- ja leukakirurgia on sekä lääketieteen että hammaslääketieteen erikoisalaa ja vastaanotollamme toimii suu- ja leukakirurgi Uula Kitti.

Suun terveyden edistämisen asiantuntija.

IMPLANTIT

Hammasimplantti on keinojuuri, jolla korvataan yksi tai useampi puuttuva hammas. Implantteja voidaan käyttää tukevana perustana hammaskruunuille, -silloille sekä irtoproteesille.

Hammasimplantin asennuksessa leukaluuhun asennetaan titaaninen ruuvi, joka korvaa puuttuvan hampaan juuriosan ja ruuvin päälle rakennetaan hammaskruunu, -silta tai muu proteesi. Titaani on metalli, jonka tiedetään sopivan hyvin kehon kudoksiin ja se on hyvä alusta luutumiselle.

Hammasimplantti on useimmille tehokkain ja mukavin keino korvata puuttuva hammas. Implantti kiinnittyy leukaluuhun ja ikeneen kuten oikea hammas, joten se muistuttaa tuntuvuudeltaan ja toimivuudeltaan hyvin paljon aitoa omaa hammasta. Implanteilla pystytään myös parantamaan huonosti istuvien proteesien istuvuutta.

Implanttihoitojen avulla kaikkien on mahdollista saada luonnollisen näköiset ja terveet hampaat, jotka toimivat omien hampaiden tavoin. Implanttihoito sopii kaikille ja kaikenikäisille. Vastaanotollamme teemme alkututkimukset ja röntgenkuvaukset, joilla varmistamme, että hoito sopii myös sinulle.

Varaa aikasi

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 050 553 8544.

Joustavasti maksuaikaa

Hammashoitotilillä voit maksaa ostoksesi kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.
Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

ResursBank logo

OTA YHTEYTTÄ

SUPERSUU
Degerbynkatu 14
07900 LOVIISA
 
P. 050 5538 544
ASIAKASPALVELU@SUPERSUU.FI
SUPERSUU
Iso Kylätie 23 
04130 SIPOO
 
P. 050 5538 544
ASIAKASPALVELU@SUPERSUU.FI

Heräsikö kysymyksiä. Voit täyttää alla olevan lomakkeen tai lähettää viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@supersuu.fi. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.