Invisalign-oikomishoito – helppo ja huomaamaton tapa oikoa hampaat

Jos purentavirhe haittaa arkeasi tai haaveilet tasaisemmista hampaista, Invisalign-oikomishoito eli läpinäkyvät hammaskalvot saattaisivat olla hyvä vaihtoehto.

Suun terveyden edistämisen asiantuntija.

Invisalign-oikomishoito

Invisalign-oikomishoidossa käytetään yksilöllisesti valmistettuja, läpinäkyviä ja huomaamattomia muovisia hammaskalvoja. Kalvo asetetaan hampaisiin ja se ohjaa hampaiden liikettä vähitellen oikeaan asentoon. Kalvoa vaihdetaan säännöllisesti hoitojakson aikana.  Invisalign-oikomishoidossa saat perinteisiä menetelmiä nopeammat tulokset. Haluttu lopputulos voidaan tapauskohtaisesti saavuttaa jo puolessa vuodessa. Invisalign-oikomishoito sopii erittäin hyvin myös aikuisiällä tehtävään oikomishoitoon.

3D-kuvantamistekniikan avulla Invisalign visualisoi koko hoitosuunnitelmasi hampaiden lähtöasennosta lopulliseen tavoiteasentoon saakka. Näin tiedät jo etukäteen miten hoito etenee ja miltä lopputulos näyttää. 

 

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon

Kiinnostuitko, muttet tiedä miten aloittaa? Jos olet kiinnostunut Invisalign-hoidosta, voit varata ajan hoitoarvioon, jossa kartoitetaan Invisalign-hoidon sopivuus, hoidon mahdollinen kesto ja sen hinta-arvio.

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon
050 553 8544.


Invisalign-oikomishoidon hinta

Invisalign-oikomishoidon kesto riippuu yksilöllisestä lähtötilanteesta ja hinta määräytyy hoidon vaativuuden mukaan.

Joustavasti maksuaikaa

Hammashoitotilillä voit maksaa ostoksesi kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.
Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

ResursBank logo

OTA YHTEYTTÄ

SUPERSUU
Degerbynkatu 14
07900 LOVIISA
 
P. 050 5538 544
ASIAKASPALVELU@SUPERSUU.FI
SUPERSUU
Iso Kylätie 23 
04130 SIPOO
 
P. 050 5538 544
ASIAKASPALVELU@SUPERSUU.FI

Heräsikö kysymyksiä. Voit täyttää alla olevan lomakkeen tai lähettää viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@supersuu.fi. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.