HAMPAIDEN PUHDISTUS JA VALKAISU

Suuhygienisti on suun terveyden edistämisen sekä hammas- ja suusairauksien varhaisen hoidon asiantuntija. Suuhygienisti auttaa, kun hampaissasi on hammaskiveä ja värjäytymiä tai kärsit ientulehduksesta tai pahanhajuisesta hengityksestä. Suuhygienisti puhdistaa hampaasi hammaskivestä ja värjäytymistä ja auttaa sinua ehkäisemään suun sairauksia. Suuhygienistiltäsi saat tarkan tiedon suusi terveydentilasta ja yksilölliset neuvot, joiden avulla pidät hampaistasi huolta Tarvittaessa suuhygienisti ohjaa sinut edelleen hammaslääkärin tai erikoishammaslääkärin hoidettavaksi.

Suun hyvinvointi on tärkeämpää kuin moni tulee ajatelleeksi, sillä esimerkiksi hampaiden kiinnityskudossairaus parodontiitti heikentää koko kehon terveyttä ja sillä on yhteys muun muassa aivoinfarktiin ja sydänsairauksiin. Kaikki suun alueen tulehdukset tulee hoitaa siksi mahdollisimman pikaisesti. Säännöllinen hampaiden puhdistus suuhygienistillä kannattaa ottaa tavaksi

SuperSuulla suuhygienistin palveluja ovat mm.

• Suun terveystarkastukset
• Hoidon tarpeen arviointi, toteutus ja seuranta
• Suun infektiosairauksien ehkäisy
• Terveysneuvonta
• Hammaskiven poisto
• Iensairauksien hoito
• Hampaiden jauhepuhdistus
• Hampaiden valkaisu
• Purentalihasten hieronta

Suun terveyden edistämisen asiantuntija.

HAMMASKIVEN POISTO

Hammaskivi on kovettunutta bakteeriplakkia, joka ei lähde pois hampaita harjaamalla. Hammaskivi poistetaan yleensä ultraäänilaitteella tai käsi-instrumentein. Jos hammaskiven poisto tuntuu kivuliaalta, limakalvot voidaan puuduttaa pintapuudutuksella. Joskus puudutetaan myös hampaat ja ikenet.

Hammaskiven muodostuminen on yksilöllistä, ja siihen vaikuttaa esimerkiksi syljen koostumus. Hammaskiveä voi muodostua hampaiden pinnoille sekä ientaskuun.

Hammaskivi ylläpitää ientulehdusta tarjoamalla karhean pinnan, johon suun bakteerien on helppo kiinnittyä. Ientulehdus puolestaan altistaa hampaan kiinnityskudossairauksien eli parodontiitin puhkeamiselle. Bakteeripeitteiden ja hammaskiven poistolla pyritään ehkäisemään hampaiden kiinnityskudossairauksien eli parodontiitin muodostumista

JAUHEPUHDISTUS

Hampaiden jauhepuhdistuksella pinnalliset värjäymät, sekä bakteeriplakki poistetaan tehokkaasti mutta hellävaraisesti hampaiden pinnoilta ja hammasväleistä. Jauhepuhdistuksesta kannattaa erityisesti kysyä hammaskivenpoiston yhteydessä.

Jauhepuhdistuksessa hampaiden pinnat käsitellään jauhe, vesi ja ilmasprayn avulla tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Hampaat ovat hoidon jälkeen miellyttävän tuntuiset – puhtaat, liukkaat ja kiiltävät. Jauhepuhdistus poistaa pintavärjäymät (kahvi, tee, tupakka, punaviini ja kolajuomat yms) ja bakteeripeitteen, mutta ei hammaskiveä. Jauhepuhdistus ei valkaise hampaita, kyse on hampaiden ulkopinnan puhdistuksesta. Jauhepuhdistukseen voidaan yhdistää BlancOne® CLICK kevytvalkaisu, jolloin saadaan erityisen kirkas lopputulos.

Jauhepuhdistuksen voi tarvittaessa toistaa muutaman kerran vuodessa.

HAMPAIDEN VALKAISU

VALKOISEMMAT HAMPAAT HELLÄVARAISESTI JA TEHOKKAASTI

Hampaiden valkaisussa poistetaan värjäymiä, jotka ovat tunkeutuneet kiilteeseen ja hammasluuhun. Hampaiden väri muuttuu iän myötä ja tummumista aiheuttavat myös erilaiset nautintoaineet kuten kahvi, tee, punaviini sekä tupakkatuotteet. Vastaanotollamme suoritettu hampaiden valkaisu on nopea, turvallinen ja tehokas tapa kirkastaa hymyä.

MITEN VALKAISU TAPAHTUU?

Hampaiden valkaisuun käytämme hellävaraista ja tehokasta valokemialliseen aktivointiin perustuvaa BlancOne® -valkaisumenetelmää. Räätälöimme jokaisen hampaiden valkaisuhoidon yksilöllisesti ottaen huomioon asiakkaan toiveet ja suun terveydentilan.

VALKAISUTULOS JA KESTÄVYYS

On hyvä tiedostaa, että valkaisutulos on aina yksilöllinen ja riippuu myös hampaiden alkuperäisestä väristä. Valkaisun pysyvyyteen vaikuttavat elintavat ja suunhoitotottumukset. Valkaisutuloksen ylläpitämiseksi suosittelemme säännöllistä vastaanotolla suoritettua hampaiden tehopuhdistusta ja BlancOne® CLICK kevytvalkaisua. Kotihoito-ohjeita noudattamalla saat hampaasi pysymään valkoisina ja kirkkaina!

ENNEN VALKAISUHOITOA

Suun terveydentilan tarkistus ja hammaskiven poisto ovat tärkeä osa esteettistä hammashoitoa. Lisäksi hampaan pinnat on puhdistettava hammaskivestä ja värjäytymistä ennen hampaiden valkaisua. Hampaiden valkaisua ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville.

BlancOne® CLICK – 10 minuutissa kirkkaampi hymy

BlancOne® CLICK on hellävarainen ja nopea vastaanotolla tehtävä hampaiden kevytvalkaisu, jolla saadaan kirkastettua hymy vain kymmenessä minuutissa. Tämä on täydellinen vaihtoehto, kun haluat edullisen ja kivuttoman hampaiden kirkastuksen vaikkapa ennen juhlia. CLICK toimii myös erinomaisesti aiemmin valkaistun hampaiston ylläpitohoitona. CLICK voidaan yhdistää hampaiden jauhepuhdistukseen ja hammaskiven poistoon, ja tarvittaessa se voidaan toistaa jopa useamman kerran vuodessa. CLICK ei aiheuta hampaiden herkistymistä tai vihlontaa ja sopii hyvin herkille hampaille.

BlancOne® TOUCH – Kestävämpi kirkas hymy

BlancOne® TOUCH on tehokas, mutta hellävarainen hampaiden valkaisu, joka antaa syvemmän ja kestävämmän lopputuloksen verrattuna kevytvalkaisuun. TOUCH-käsittely toistetaan 3–4 kertaa valkaisuhoidon aikana. Se ei aiheuta hampaiden herkistymistä tai vihlontaa ja sopii hyvin herkille hampaille. TOUCH-valkaisun voi toistaa 1–2 kertaa vuodessa.

BlancOne ULTRA+ – Lääketieteellinen Valkaisu

BlancOne® ULTRA+ on lääketieteellinen hampaiden valkaisu, joka sopii voimakkaasti värjäytyneille tai luonnostaan tummille hampaille, kun halutaan kirkas ja pitkäkestoinen valkaisutulos. ULTRA+ valkaisussa käytettävä valkaisuaine on vetyperoksidipitoisuudeltaan muita BlancOne®-valkaisuja voimakkaampi, minkä vuoksi ikenet ja pehmytkudokset suojataan huolellisesti valkaisun ajaksi. ULTRA+ käsittelyssä valkaisuainetta aktivoidaan Arcus-valoaktivointilampulla hoidon aikana 3–4 kertaa 8 minuutin ajan. ULTRA+ on hellävarainen kiilteelle, sillä sen lyhyt vaikutusaika minimoi kiilteen pinnan väliaikaiset muutokset.

Varaa aikasi

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 050 553 8544.

Joustavasti maksuaikaa

Hammashoitotilillä voit maksaa ostoksesi kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.
Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa

OTA YHTEYTTÄ

SUPERSUU
Degerbynkatu 14
07900 LOVIISA
 
P. 050 5538 544
ASIAKASPALVELU@SUPERSUU.FI

Heräsikö kysymyksiä. Voit täyttää alla olevan lomakkeen tai lähettää viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@supersuu.fi. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.