HAMPAIDEN PUHDISTUKSET

Syyhygienisti on tukenasi erityisesti suun terveyden edistämisessä ja ennaltaehkäisevässä hoidossa. Hampaat suositellaan tarkastaa ja puhdistaa suuhygienistin toimesta säännöllisesti. Silloin vältyt suuremmilta ongelmilta tulevaisuudessa, sillä esimerkiksi parodontiitti on yleensä hitaasti ja salavakavalasti etenevä hampaan kiinnityskudossairaus, joka saa alkunsa ientulehduksesta. Parodontiitilla on yhteys muun muassa aivoinfarktiin ja sydänsairauksiin.

Suuhygienistiltäsi saat tarkan tiedon suusi terveydentilasta, osaavaa hammashoitoa sekä ohjeet ja neuvot kotihoitoon. Tarvittaessa suuhygienisti ohjaa sinut edelleen hammaslääkärin tai erikoishammaslääkärin hoidettavaksi.

SuperSuulla suuhygienistin palveluja ovat mm.

• Suun terveystarkastukset
• Hoidon tarpeen arviointi, toteutus ja seuranta
• Suun infektiosairauksien ehkäisy
• Terveysneuvonta
• Hammaskiven poisto
• Iensairauksien hoito
• Hampaiden jauhepuhdistus
• Hampaiden valkaisu
• Purentalihasten hieronta

Suun terveyden edistämisen asiantuntija.

HAMMASKIVEN POISTO

Hammaskivi on kovettunutta bakteeriplakkia, joka ei lähde pois hampaita harjaamalla. Hammaskivi poistetaan yleensä ultraäänilaitteella tai käsi-instrumentein. Jos hammaskiven poisto tuntuu kivuliaalta, limakalvot voidaan puuduttaa pintapuudutuksella. Joskus puudutetaan myös hampaat ja ikenet.

Hammaskiven muodostuminen on yksilöllistä, ja siihen vaikuttaa esimerkiksi syljen koostumus. Hammaskiveä voi muodostua hampaiden pinnoille sekä ientaskuun.

Hammaskivi ylläpitää ientulehdusta tarjoamalla karhean pinnan, johon suun bakteerien on helppo kiinnittyä. Ientulehdus puolestaan altistaa hampaan kiinnityskudossairauksien eli parodontiitin puhkeamiselle.Bakteeripeitteiden ja hammaskiven poistolla pyritään ehkäisemään hampaiden kiinnityskudossairauksien eli parodontiitin muodostumista

SOODAPUHDISTUS

Soodapuhdistus poistaa tehokkaasti hampaiden pinnoilta värjäytymiä. Soodapuhdistuksesta kannattaa erityisesti kysyä hammaskivenpoiston yhteydessä.

Soodapuhdistuksessa käsitellään koko suu, joten se tehoaa hyvin myös hammasväleissä ja hampaiden uurteissa lymyäviin värjäytymiin. Soodapuhdistus on esimerkiksi hampaiden valkaisua hellävaraisempi toimenpide. Puhdistuksen voi myös tarvittaessa toistaa muutaman kerran vuodessa.

Varaa aikasi

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 050 553 8544.

Joustavasti maksuaikaa

Hammashoitotilillä voit maksaa ostoksesi kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.
Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa

OTA YHTEYTTÄ

SUPERSUU
Degerbynkatu 14
07900 LOVIISA
 
P. 050 5538 544
ASIAKASPALVELU@SUPERSUU.FI

Heräsikö kysymyksiä. Voit täyttää alla olevan lomakkeen tai lähettää viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@supersuu.fi. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.